KeukenAtelier in magazine bij Robert

KeukenAtelier in Magazine “bij Robèrt in de leer(fabriek)”

by Louise

KeukenAtelier in magazine bij RobertIk heb een leuk nieuwsje, waar ik ook nog eens heel trots op ben! Ik sta namelijk met mijn recept én illustratie voor deze rozen-meringue-cake in de zomereditie van het magazine “Bij Robèrt in de leer(fabriek)”, een tijdschrift uitgegeven door Robèrt van Beckhoven en zijn team.

Waarschijnlijk hebben jullie inmiddels allemaal wel van Robèrt van Beckhoven gehoord. In het programma Heel Holland bakt jureert hij samen met Janny van der Heijden alle baksels van de kandidaten. Altijd met een grote glimlach en bemoedigend enthousiasme. Behalve commentaar geeft Robèrt ook veel feedback en tips mee aan de kandidaten, want vakkennis overdragen is één van de vele passies van deze meester Patissier én meester Boulanger uit Brabant.KeukenAtelier in magazine bij Robert (cover)

Deze kennis draagt Robèrt ook over tijdens zijn patisserie- en broodcursussen en via de boeken die hij heeft geschreven. Ook in het magazine staan vele nuttige tips en smakelijke recepten van de meester. Plus oa. interviews met vakgenoten, inspirerende kook- en bakboeken en achtergrondinformatie over ingrediënten. En heb je vragen over bakproblemen? Robèrt geeft je in het magazine antwoord. Vier keer per jaar verschijnt er een magazine, passend bij de sfeer van het seizoen. In elke editie krijgen ook enkele bloggers de gelegenheid om hun verhaal te doen. Dat ík nu deze kans krijg is natuurlijk super leuk!

Willen jullie meer weten over het werk van Robèrt van Beckhoven en het tijdschrift, dan kun je er hier meer over lezen.

Groetjes, Louise

Andere recept ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.