Disclaimer

by Louise

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (www.keukenatelier.com). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Copyright

Op de inhoud van de site berust copyright KeukenAtelier.com. De inhoud is door mijzelf geschreven en de foto’s en illustraties zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders is aangegeven. Het misbruiken of gebruiken van mijn foto’s, illustraties of tekst is wettelijk niet toegestaan en er zullen stappen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.

Het is alleen toegestaan om mijn tekst, foto’s en illustraties te gebruiken als je een duidelijke link plaatst naar KeukenAtelier.com en je hiervoor vooraf toestemming hebt gevraagd.

KeukenAtelier.com behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Aansprakelijkheid/verantwoording

De inhoud van KeukenAtelier.com wordt met de grootste zorg samengesteld. Het is desondanks toch mogelijk dat de artikelen feitelijke onjuistheden bevatten. Toegang tot en gebruik van de website zijn het risico van de bezoeker en aan de inhoud van KeukenAtelier.com kunnen geen rechten worden ontleend. Claims t.a.v. schade veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten. KeukenAtelier.com is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade (ook niet voor indirecte- en/of gevolgschade) die kan ontstaan door bezoek aan en gebruik van deze website.

Voor op KeukenAtelier.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan KeukenAtelier.com nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Reviews

Reviews gaan over foodgerelateerde producten die zijn ontvangen, gekocht, geproefd of bezocht. Het gaat hier om een persoonlijke mening welke niet beïnvloed is door derden. KeukenAtelier.com kiest zelf waarover wel of geen review geschreven wordt, het opsturen van producten betekent niet dat daar automatisch een review over wordt gepubliceerd.