Receptontwikkeling en foodfotografie

by Louise

Culinaire Creativiteit

Wanneer u op zoek bent naar een creatieve receptontwikkelaar die speciaal voor uw product een uniek recept maakt, bent u hier aan het goede adres. Ik ga daarvoor met plezier aan de slag! De leukste uitdaging van receptontwikkeling vind ik om de culinaire vertaalslag te maken: beginnend bij een mooi product op weg naar een bruikbaar en lekker recept voor de consument.

Foodfotografie, foodstyling en illustraties

De liefde voor lekker eten heeft altijd een rol in mijn leven gespeeld. Echter na het winnen van twee kook- en bakwedstrijden in 2015 (met mijn aubergine tarte tatin en kerstbrood) is de start gemaakt voor mijn werk als receptontwikkelaar. Aanvankelijk deed ik dit voor mijn eigen blog, maar inmiddels heb ik ook receptontwikkeling mogen doen voor diverse opdrachtdrachtgevers. Bij deze opdrachten heb ik ook de fotografie -en styling verzorgd. In sommige gevallen in combinatie met mijn eigen illustraties. Een impressie van mijn foodfotografie kunt u zien op deze pagina en bij de recepten op mijn site. Voor mijn illustraties bent u welkom een kijkje te nemen in mijn portfolio.

Enkele van mijn opdrachtgevers zijn:

  • Tante Fanny, ontwikkeling van hartige en zoete recepten en fotografie met verse degen (blader-, pizza- en quichedeeg)
  • Kikkoman, recepten met Japanse sojasaus, fotografie en verslag van een fabrieksbezoek
  • Nederlands Visbureau, recepten, fotografie en illustraties tbv magazine, website en viskalender
  • Lidl supermarkt, recepten en foodfotografie met groente en fruit voor de Kerstcampagne van Lidl
  • Hello Fresh, werkzaam als “recept consultant” (geven van feed-back en tips in de testfase van nieuwe recepten)
  • Supermarkt Die 2 Brüder von Venlo diverse receptenkaarten

Neem gerust contact met mij op via info@keukenatelier.com voor meer informatie en/of prijsopgave.