Receptontwikkeling en foodfotografie

by Louise
Receptontwikkeling en foodfotografie

Culinaire Creativiteit

Wanneer u op zoek bent naar een creatieve receptontwikkelaar die speciaal voor uw product een uniek recept maakt, bent u hier aan het goede adres. Ik ga daarvoor met plezier aan de slag! De leukste uitdaging van mijn werk als receptontwikkelaar vind ik om telkens de culinaire vertaalslag te maken. Beginnend bij een mooi product op weg naar een bruikbaar en lekker recept voor de consument.

Foodfotografie, foodstyling en illustraties

De liefde voor lekker eten heeft altijd een rol in mijn leven gespeeld. Echter na het winnen van twee kook- en bakwedstrijden in 2015 (met mijn aubergine tarte tatin en kerstbrood) is de start gemaakt voor mijn werk als receptontwikkelaar. Aanvankelijk deed ik dit voor mijn eigen blog, maar inmiddels heb ik ook recepten mogen ontwikkelen voor diverse opdrachtdrachtgevers. Bij deze opdrachten heb ik ook de fotografie -en styling van het recept gedaan. In sommige gevallen heb ik deze recepten ook omlijst met mijn illustraties. Indien u een impressie wilt van mijn fotografie, dan kunt u hieronder een kijkje nemen en bij de diverse recepten op mijn site. Voor mijn illustraties kunt u hier een kijkje nemen.

Enkele van mijn opdrachtgevers zijn:

  • Tante Fanny, diverse zoete en hartige recepten met verse degen (blader-, pizza- en quichedeeg)
  • Kikkoman, recepten met Japanse sojasaus
  • Nederlands Visbureau, recepten, fotografie en illustraties tbv magazine, website en viskalender
  • Lidl supermarkt, recepten met groente en fruit en bijbehorende fotografie
  • Hello Fresh, werkzaam als “recept consultant” (geven van feed-back en tips in de testfase van nieuwe recepten)
  • Supermarkt Die 2 Brüder von Venlo diverse receptenkaarten

Neem gerust contact met mij op via info@keukenatelier.com voor meer informatie en/of prijsopgave.