KeukenAtelier bij KvK

KeukenAtelier bij de Kamer van Koophandel

by Louise

KeukenAtelier bij KvKVandaag heb ik heel erg leuk nieuws te vertellen over KeukenAtelier! Ruim twee jaar geleden ben ik mijn website KeukenAtelier begonnen als een soort digitaal receptenboek. Een platform waarop ik mijn passie voor eten, koken en bakken via mijn recepten met jullie kan delen. En waarop ik mijn culinaire creativiteit met veel plezier tot uiting kan brengen in de fotografie en illustraties bij mijn zelfgeschreven recepten. Het winnen van mooie prijzen met twee van mijn recepten tijdens kookwedstrijden eind 2015 (lees er hier en hier meer over), wakkerde mijn enthousiasme voor het bedenken en ontwikkelen van recepten nog meer aan.

En zo begon vorig jaar het idee langzaam te ontstaan om, behalve voor mijn eigen website, ook recepten te gaan ontwikkelen voor opdrachtgevers. Na mij meer verdiept te hebben in wat er allemaal bij komt kijken om dit ook te kunnen verwezenlijken, heb ik de stap uiteindelijk gewaagd. Vanaf januari 2017 is KeukenAtelier nu dus officieel als onderneming ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Een spannend begin van het nieuwe jaar, maar ook een begin van hopelijk vele mooie en creatieve uitdagingen.

Inmiddels heb ik al enkele leuke en interessante gesprekken gehad met (potentiele) klanten en ben ik ook al druk aan de slag met het bedenken van nieuwe recepten als begin van een inspirerende samenwerking. Over een paar dagen heb ik op mijn site een leuk en lekker recept voor jullie in petto dat ik in opdracht heb gemaakt voor een klant die jullie waarschijnlijk wel kennen. Behalve de recepten die ik normaal gesproken speciaal voor KeukenAtelier schrijf, zullen jullie hier dus ook af en toe recepten vinden die ik in opdracht voor een klant heb gemaakt. Maar wees gerust, de stijl van deze recepten zal niet anders zijn dan de recepten die jullie inmiddels gewend zijn van het KeukenAtelier!

KeukenAtelier bij KvK 2

Andere recept ideeën

10 reacties

Silvia 25 februari 2017 - 19:30

Van harte gefeliciteerd!! Leuke stap!! Is het trouwens mogelijk om in de onderwerpregel via de mail het onderwerp van je blogpost te vermelden?

Antwoord
Louise 25 februari 2017 - 20:03

Dankjewel Silvia! Het is zeker een leuke stap, ik heb er zin in! De nieuwsbrieven worden per mail verstuurd via een plug-in Mailchimp. Het was een heel geworstel om het voor elkaar te krijgen, maar het is nog niet helemaal naar mijn zin. Zo was het mijn bedoeling om ook een foto van het recept erbij te doen. Ik zal er nog eens induiken om het uit te zoeken. Wat bedoel je precies met de onderwerpregel? Het onderwerp staat nu volgens mij telkens onder “nieuw recept:”. De “lees meer” button is niet actief helaas, maar het doorlinken kan wel via de onderstreepte titel die na “het bericht:” staat.

Antwoord
Ria 25 februari 2017 - 20:30

Gefeliciteerd! Je hebt heerlijke recepten en zeker een bron van inspiratie voor alle kookliefhebbers. Veel geluk voor de toekomst!

Antwoord
Louise 25 februari 2017 - 20:58

Dankjewel Ria, wat leuk om te horen! Groetjes, Louise

Antwoord
Tante 26 februari 2017 - 12:38

Van harte en wát leuk, heel veel succes,
xxx

Antwoord
Louise 26 februari 2017 - 13:02

Dankjewel Tante ;), xxx

Antwoord
Jurino Ignacio 26 februari 2017 - 22:15

Goeienavond Louise! Ik wilde je nogmaals feliciteren met je onderneming! Ik wens je heel veel succes en plezier en geduld. Je site ziet er ook heel erg leuk uit. Ga zo door! Ik wens je alvast een fijne en productieve week!

Antwoord
Louise 27 februari 2017 - 12:06

Wat leuk Jurino, dankjewel voor je felicitaties! Jij ook een fijne en creatieve week toegewenst! Groetjes, Louise

Antwoord
Marjolein 26 februari 2017 - 22:24

Wat gaaf! Gaat helemaal goedkomen. Ik verheug me op alle mooie recepten en illustraties. Van harte gefeliciteerd!!!

Antwoord
Louise 27 februari 2017 - 12:09

Dankjewel Marjolein voor je felicitaties en je enthousiaste aanmoediging, wat lief! Groetjes, Louise

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.