winactie KeukenAtelier ansichtkaarten

WINACTIE [gesloten]: (5x) Win een set van 3 KeukenAtelier ansichtkaarten!

by Louise

winactie KeukenAtelier ansichtkaartenHet is feest in het KeukenAtelier en dat ga ik met alle volgers vieren, want jullie zijn immers de aanleiding voor dit feestje. Een aantal weken geleden heeft de Facebookpagina van KeukenAtelier namelijk de duizendste volger mogen verwelkomen en inmiddels is dit aantal alweer toegenomen tot bijna 1200! Hoogste tijd dus om hier even bij stil te staan door middel van een leuke winactie.

Gezellige picknick met alle volgers

Eén van de volgers op de Facebook pagina stelde voor om dit te vieren met een gezellige picknick met alle volgers! Ik vond het een heel origineel idee en ik had graag al mijn 1200 volgers willen ontmoeten, maar hopelijk zullen jullie ook begrijpen waarom ik toch maar niet verder ben gegaan met dit plan ?.

Ondanks dat ik de meeste van mijn volgers (nog) niet persoonlijk ken, vind ik het ontzettend fijn om jullie regelmatig te “ontmoeten”. Daar bedoel ik mee hier op de site, op de Facebookpagina of via Instagram, via de aardige en bemoedigende reacties die ik krijg wanneer ik een nieuw recept heb gepost. Net zo leuk vind ik de reacties die ik krijg, wanneer jullie één van mijn recepten hebben gemaakt. Ook de foto’s die ik regelmatig van jullie keuken-creaties mag ontvangen stel ik heel erg op prijs!illustratie kaaskoekjes

Met de hand getekend en geschilderd

Het idee dat ik uiteindelijk heb bedacht voor deze winactie is daarom mede door jullie respons tot stand gekomen. De lieve complimenten op mijn illustraties waardeer ik niet alleen zeer, maar zijn vaak ook een stimulans tijdens het arbeidsintensieve proces dat achter elke illustratie schuilgaat. Elke illustratie wordt namelijk eerst op papier met de hand getekend en geschilderd. Daarna moet ik elke illustratie digitaliseren om op mijn site te kunnen plaatsen. Dat digitaliseren is vaak nog het lastigste van het hele proces en vergt een hoop technische aanpassingen, om alle kleuren en penseelstreken zoveel mogelijk 1:1 te behouden. Tegelijkertijd vind ik het illustreren ook een leuke creatieve uitdaging waardoor ik mijn recepten, behalve via mijn fotografie, op een persoonlijke manier kan toelichten. Als je benieuwd bent naar alle illustraties die ik tot nu toe heb gemaakt, kun je hier een kijkje nemen.

Zoals jullie in de titel hebben kunnen lezen, maken jullie nu kans op één van de 5 sets met mijn recept illustraties (kopieën van de originelen). Het zijn de illustraties die horen bij de recepten van de appel kruimeltaart, de kaaskoekjes en de galette met ratatouille. Voor deze gelegenheid heb ik mijn illustraties laten printen in de vorm van ansichtkaarten. Behalve dat je ze kunt versturen via de post, kun je ze ook ophangen als decoratie. Je kunt natuurlijk ook één van deze drie recepten bakken en samen met het bijbehorende kaartje aan iemand cadeau geven.

illustratie appel cranberry kruimeltaart

Hoe doe je mee?

  • Woon je in Nederland of België, dan kun je meedoen met deze winactie en maak je kans op 1 van de 5 sets kaarten die ik zal verloten.
  • Optie 1) Schrijf hieronder in een reactie waarom je deze kaarten graag zou willen hebben.
  • Optie 2) Of doe mee door een reactie onder het bericht op de KeukenAtelier Facebookpagina te schrijven.
  • Deze actie loopt van maandag 2 oktober 2017 tot en met maandag 9 oktober 2017 23:59 uur. Hierna zal een “Random Name Picker”  één winnaar trekken. De winnaar krijgt hierna persoonlijk een email of bericht via Facebook.

Wie weet krijg jij binnenkort een set gratis thuisgestuurd!

galette met ratatouille illustratie

Liefs, Louise

Andere recept ideeën

8 reacties

Engelien 2 oktober 2017 - 15:52

Gefeliciteerd met meer dan 1200 trouwe Facebook volgers.
En met die leuke actie, doe ik natuurlijk heel graag mee.
Hartelijke groet, Engelien

Antwoord
Louise 2 oktober 2017 - 16:15

Dankjewel Engelien, leuk dat je meedoet! Groetjes, Louise

Antwoord
Esther Beuzekom 2 oktober 2017 - 16:41

Gefeliciteerd Louise !!,???
Als bakker en promotor van heel veel van jouw recepten wil ik natuurlijk wel zo’n mooie set winnen?
Lieve groet,
Esther

Antwoord
Louise 2 oktober 2017 - 18:52

Dankjewel Esther, het zou inderdaad leuk zijn als je zou winnen. Gelukkig hoef ik de winnaars niet aan te wijzen, ik zou niet kunnen kiezen?! Liefs, Louise

Antwoord
Silvia 2 oktober 2017 - 19:23

Hallo Louise, al meer dan 1200 volgers, wow! Jouw geweldige blog heb ik al bij meerdere mensen aanbevolen. Je recepten kloppen altijd wat erg fijn is en ze zijn erg origineel. En dan ook nog eens geïllustreerd met mooie tekeningen, wat wil je nog meer? De green Velvet taart, dat vind ik toch wel de meest bijzondere taart en heb ik inmiddels al meerdere keren gemaakt, ga zo door! Hartelijke bakgroet, Silvia

Antwoord
Louise 2 oktober 2017 - 21:09

Hoi Silvia! Ik ben blij dat je met zoveel plezier gebruik maakt van mijn recepten. Je lieve reacties na afloop waardeer ik zeer. Liefs, Louise

Antwoord
Nina 3 oktober 2017 - 19:44

superleuk, doe graag mee. Gefelciteerd, als verwoed bakkster zou ik graag deze mooie ansicht kaarten te winnen. <3 it.

Antwoord
Louise 3 oktober 2017 - 21:10

Dankjewel Nina! Leuk dat je meedoet met de winactie. Groetjes, Louise

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.