Makkelijke Maandag Maaltijd

by Louise

makkelijke maaltijden

Vanaf komende maandag begin ik op KeukenAtelier met de nieuwe rubriek: Makkelijke Maandag Maaltijd…Mmm. Zoals de titel al doet vermoeden zal het hierin gaan over makkelijk te bereiden gerechten. Daarmee bedoel ik niet dat al mijn overige recepten in de categorie “moeilijk” vallen. Het enige verschil is dat de “Mmm”-recepten sneller te bereiden zijn. Gerechten voor doordeweekse dagen, waar hectiek en/of tijdgebrek vaak de beperkende factor zijn in de bereiding van de maaltijden.

Ik zal mijn praktische recepten en tips met jullie delen, waaruit blijkt dat kant-en-klare oplossingen uit potjes en pakjes niet altijd je redder in nood hoeven te zijn. Ook met verse ingrediënten kun je in een mum van tijd een gezonde en gevarieerde maaltijd maken. Het zal een kleurrijke rubriek worden met gerechten uit alle windstreken waar pan, wok en ovenschotel afwisselend gebruikt zullen worden. Behalve met verse groenten worden de makkelijke gerechten bereid met vlees, vis en soms wordt het een “Mmm…Meatless Monday Meal”.

Tot maandag!

Groetjes, Louise

PS Wil je alvast een idee, neem dan een kijkje bij eerder geplaatste recepten die ook in de makkelijke en snelle categorie thuishoren: Thaise salade en Gazpacho.

Andere recept ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.