Expositie Stillevens

by Louise

expositie Louise van den BergGedurende de hele maand februari zijn er in het Sijthoff gebouw lezingen georganiseerd rondom het thema “voeding”. Ook zal de legendarische Italiaanse eetfilm “Big Night” worden vertoont. Eind vorig jaar ben ik benaderd om in het kader van dit thema een expositie samen te stellen. Dit sprak me natuurlijk direct aan, maar hield in dat ik nog behoorlijk hard aan het werk moest. De afgelopen weken heb ik daarom vele uren in mijn atelier doorgebracht en minder in de keuken. Vanaf morgen zijn de resultaten te zien in mijn expositie. Ben je nieuwsgierig geworden, kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! De expositieruimte is ‘s middags geopend van dinsdag t/m zondag, mits er op dat moment geen lezing of andere activiteiten in de zaal zijn (kijk voor de informatie op www.sijthoff-leiden.nl).

Voor meer informatie over mijn schilderijen kun je terecht op mijn andere website: www.louisevandenberg.exto.nl

Andere recept ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.