Webshop Open KeukenAtelier.com

Webshop KeukenAtelier geopend

by Louise

Webshop Open KeukenAtelier.com

KeukenAtelier heeft sinds kort een webshop met geïllustreerde ansichtkaarten! Deze ansichtkaarten zijn gemaakt van de  illustraties die ik heb gemaakt bij mijn recepten. Omdat ik regelmatig de vraag kreeg of ik deze illustraties ook verkoop, heb ik daar nu eindelijk eens werk van gemaakt. Het was een enorme klus, maar het is me gelukt! Drie van mijn illustraties zijn daarom vanaf nu verkrijgbaar als ansichtkaart inclusief bijpassende enveloppe. Ik vond het best een spannend project, maar ik ben heel blij met het resultaat. De kleuren zijn van hoge kwaliteit en de kaarten zijn gedrukt op dik karton met een klein reliëf. Hierdoor lijkt het of de illustraties rechtstreeks op de kaarten zijn getekend.

Je kunt deze ansichtkaarten naar iemand opsturen en daarna kan men de kaart bewaren om bijvoorbeeld in te lijsten om in de keuken op te hangen. Wat nog leuker is, je kunt deze kaarten ook aan iemand geven in combinatie met je zelfgebakken koekjes die op de kaarten staan: chocolade espresso koekjes, kaaskoekjes of de kerstboom kaaskoekjes. Die laatste zijn natuurlijk leuk om met de Kerst op te sturen.

Wie weet komen er in de toekomst nog meer van mijn illustraties als ansichtkaart in de webshop. Mochten jullie hiervoor nog speciale verzoeken hebben of een voorkeur hebben voor bepaalde illustraties, laat het me dan gerust even weten. Je kunt me hiervoor mailen via info@keukenatelier.com of schrijf het op in een reactie hieronder. Wie weet tot ziens in de winkel!

Groetjes,
Louise

Andere recept ideeën

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.