Yoghurt Barn High Tea | KeukenAtelier

Winactie [gesloten]: win een Yoghurt Barn high tea in Leiden voor 2 personen

by Louise

Yoghurt Barn High Tea | KeukenAtelierDit keer geen nieuw recept, maar een ander bericht. Vanwege een zware buikoperatie afgelopen week, moet ik het de komende tijd even rustig aan doen. Er is gelukkig niets ernstigs aan de hand en ik ben ook al weer aardig aan het herstellen thuis, maar fysieke arbeid (helaas ook koken en bakken) is nog even niet toegestaan. Mijn man en kinderen zijn ook aardig bedreven in de keuken, dus hebben we tot nu toe elke dag lekker gegeten. Ik hoop echter gauw weer zelf met nieuwe recepten aan de slag te kunnen gaan, want er zitten genoeg ideeën in mijn hoofd.

Ondertussen heb ik leuk nieuws inclusief een verrassing uit mijn woonplaats Leiden. Sinds afgelopen zomer is daar namelijk een nieuwe vestiging geopend van Yoghurt Barn. Ondanks dat er inmiddels ruim 10 vestigingen in Nederland zijn, was ik nog niet bekend het concept. Ik bleek een enorme bofkont, want samen met een tiental Leidse bloggers werd ik uitgenodigd voor een proeverij in de nieuwe sfeervolle vestiging midden in het historische centrum van Leiden.

Van tevoren was ons geadviseerd om niet te ontbijten. Dat was maar goed ook, want onze tafel in de Yoghurt Barn was royaal gedekt met bijna alles wat op de menukaart is te vinden. Broodjes met allerlei dips, verse croissants met jam, carrot cake, gebakjes, sapjes, smoothies, havermout in diverse smaken en een enorme keus aan lekkere theesoorten. Natuurlijk was er ook yoghurt! Yoghurt in leuke glaasjes met verschillende toppings, bestaande uit diverse combinaties van fruit, noten en zaden. Soms ook met hele verrassende ingrediënten als balsamico azijn of olijfolie. Het aanbod van de yoghurt Barn heeft me zeker aangenaam verrast!

Aan het einde van deze proeverij volgde nóg een leuke verrassing. Het blijkt namelijk dat ik niet de enige bofkont ben die mag komen proeven bij Yoghurt Barn in Leiden, maar dat ik ook een gratis high tea voor twee personen mag verloten. Een Yoghurt Barn High Tea is een gevarieerde combinatie van een aantal producten: kleine ‘baby-yoghurtjes’ als basis, gecombineerd met gebakjes, drankjes en breekbroodjes met hartige dip. Ben je nieuwsgrierig geworden en wil je ook genieten van een lekkere proeverij? Doe dan mee met de winactie en wie weet geniet jij binnenkort samen met iemand anders van een gezellige high tea op een hele mooie plek in Leiden!

Yoghurt Barn High Tea 2 | KeukenAtelier

Hoe doe je mee?

  • Optie 1) Schrijf hieronder in een reactie met wie je graag van deze high tea zou willen genieten.
  • Optie 2) Of doe mee door een reactie onder het bericht op de KeukenAtelier Facebookpagina te schrijven.
  • Deze actie loopt van donderdag 16 november 2017 tot en met zondag 19 november 2017 23:59 uur. Hierna zal de computer met behulp van een “Random Name Picker”  één winnaar trekken. De winnaar krijgt hierna persoonlijk een email of bericht via Facebook.

Het adres van Yoghurt Barn is Aalmarkt 19 in Leiden

Openingstijden :

Ma, di, woe: 08:00u – 18:00u
Do: 08.00 – 21.00
Vr: 08:00u – 18:00u
Za & zo: 09:00u – 18:00u

Wie weet geniet jij binnenkort van een loei lekkere high tea in Leiden!

Yoghurt Barn High Tea 3 | KeukenAtelier

Liefs, Louise

Andere recept ideeën

26 reacties

Debbie Bodewes 16 november 2017 - 11:01

Wat leuk Louise! Ik doe graag mee 🙂 Ik ben al veel te lang niet in Leiden geweest.

Antwoord
Branka Roenhorst 16 november 2017 - 18:37

Heerlijk! ?
Ik rijd hiervoor helemaal vanuit Twente naar Leiden ?
Fingers crossed?
Veel liefs,
Branka Roenhorst

Antwoord
Margreet Zuidam 16 november 2017 - 11:17

Heel veel sterkte met je herstel Louise! Als ook je buikspieren zijn doorgesneden voor de operatie, dan is het herstel inderdaad langzaam: dus inderdaad rustig aan doen, je lekker laten verwennen en dan komt het goed (uit ervaring)!!
Ik doe graag mee aan de verloting, ik zou heel graag mijn Leidse vriendin Denisa verrassen en haar mee nemen hier heen!! Groeten, Margreet

Antwoord
Esther Beuzekom 16 november 2017 - 11:18

Heel graag samen met m’n zus Paula, en daarna de stad Leiden verkennen!

Antwoord
Emma van der Deijl 16 november 2017 - 11:50

Wat leuk! Mijn mama en ik hebben al een hele tijd geen leuk uitstapje samen gedaan, dus lijkt me heel leuk om hier een dagje omheen te bouwen!

Antwoord
ineke Vierhuis 16 november 2017 - 12:25

Eerst sterkte met je herstel en niet te snel weer iets willen zoiets heeft rust en tijd nodig.

Maar wat zou ik ontzettend graag met mijn zus in aanmerking komen voor deze higt-tea lekker genieten we komen van het platteland en daar lopen ze vaak toch wel iets achter wat betreft deze leuke dingen.
Daarna als het buikje met al dat lekkers gevuld is nog even de grote stad in ook gezellig zo voor de feestdagen nou dan zou onze dag niet meer stuk kunnen. Groetjes, Ineke

Antwoord
Marga Koene 16 november 2017 - 12:35

Allereerst beterschap met je herstel.
Ik zou graag met mijn dochter een high tea willen. Omdat we sinds haar dochter mijn kleindochter ,nu 3 jaar, bijna nooit meer iets samen doen.
Lekker samen kletsen en lekkere dingen eten. Heerlijk. Gr Marga

Antwoord
d vd wollenberg 16 november 2017 - 13:10

Leuk een high tea in mijn vetrouwde stadje Leiden. Samen met mijn moeder die einde van dit jaar 80 zal worden.

Antwoord
quinten 16 november 2017 - 13:11

Met mijn moeder ga ik graag aan de yoghurt zoals we elke ochtend samen doen. Alleen bij de Yoghurt Barn wat uitgebreider

Antwoord
laura 16 november 2017 - 13:13

lekker samen met mijn moeder aan de yoghurt. mmmm

Antwoord
Ellen van der Schans 16 november 2017 - 13:25

Met mijn zusje dienu met een burnout thuis zit. Om haar op te peppen met een gezond ontbijt in Leiden waar zij notabenen in het verre verleden heeft gewoond

Antwoord
Carolien van velzen 16 november 2017 - 13:28

Wat leuk! Ik zou graag met mijn beste vriendinnetje Anne komen om weer lekker te kunnen bijkletsen omdat we elkaar toch een stuk minder zien nu doordat we in verschillende steden studeren.

Antwoord
Anne-Marie 16 november 2017 - 13:31

Wat leuk, ik doe mee! Dan nodig ik mijn moeder uit, kunnen we daarna gezellig shoppen in Leiden

Antwoord
Rianne van Veen 16 november 2017 - 13:43

He wat vervelend Louise, beterschap!
Ik zou wel graag Sophie mee nemen, omdat we nodig weer eens bij moeten kletsen!
Liefs,
Rianne

Antwoord
Everdien van der Leek 16 november 2017 - 14:35

Met mijn zusje Arianne als zussenuitje.
En goed herstel gewenst!

Antwoord
Sofieke Sparla 16 november 2017 - 15:52

Lieve Louise,
Ik doe graag mee aan de win-actie samen met mijn oude jeugdvriendin Stasia, die inmiddels in Zweden woont, maar die ik -wanneer ze weer naar Nederland komr- graag wil verrassen met een high-tea in haar oude studentenstad. Het wordt ook tijd dat ik eens kennis ga maken met dit concept..

Antwoord
Ghislaine 16 november 2017 - 16:07

Beterschap uiteraard! Veel gezonde yoghurtjes eten :-).
Deze Yoghurt Barn ziet er zeer uitnodigend uit. Ga ik zeker een keer bezoeken.
Met mijn echtgenoot, die ik niet veel zie omdat hij zijn werk in het buitenland nog moet afronden.

Antwoord
Karin Bink 16 november 2017 - 16:39

Beterschap Louise.
Ik zou graag mijn vriendin Anne Mieke meenemen. Zij betekend veel voor mij. Samen lachen en samen huilen.
Groetjes, Karin Bink

Antwoord
Esther S 16 november 2017 - 17:38

Sterkte Louise! Ik zou graag mijn vriendin Mar meenemen, die net zo gek is op koken en eten als ik, maar op het moment de deur weinig uitkomt. De Yoghurt Barn staat wel op haar lijstje, maar het is er nog niet van gekomen.

Antwoord
Sabine 16 november 2017 - 18:14

Heel graag met mijn man!

Antwoord
Annemarie Dorrepaal 16 november 2017 - 18:34

Van harte beterschap en een spoedig herstel toegewenst.

Antwoord
Helen de Wolf 16 november 2017 - 22:26

Lijkt me heel erg leuk om samen met mijn dochter te doen om te vieren dat ze binnen een maand nadat haar contract niet verlengd werd alweer een nieuwe baan heeft gevonden. En ook nog helemaal naar haar zin..

Antwoord
Zippora 17 november 2017 - 12:21

Wat ziet dat er lekker uit, ik zou graag met mijn moeder daar naar toe gaan, wij zijn beide echte foodies. Mijn moeder is een Leidssleuteltje en komt veel te weinig in leiden en leiden is zo leuk.

Antwoord
Jackie Nachtegaal 17 november 2017 - 22:03

Wat heerlijk lekker genieten met mijn zoon , Het ziet er ook zo gezellig uit .
En op de Aalmarkt te erg dat ik nog niet geweest ben.. Dus heel graag kan ik gelijk mijn vriendinnen vertellen hoe het was natuurlijk.
Echt leuk weer iets leuks in Leiden

Antwoord
Mirjam Sonneveld 19 november 2017 - 20:15

Jaaa super leuk. Met mijn vriendinnetje Stephanie die bijna gaat bevallen!

Antwoord
Louise 20 november 2017 - 16:08

Bedankt allemaal voor jullie deelname aan deze winactie en natuurlijk ook voor alle lieve beterschapswensen! Ik had jullie graag allemaal deze high tea gegeven, maar helaas was dat niet mogelijk. Ik ben daarom ook blij dat ik zelf niet iemand hoefde uit te kiezen, maar dat de computer dat via een random name picker voor mij heeft gedaan. De winnaar is zojuist gekozen en inmiddels ook op de hoogte gebracht. Ik hoop dat jullie in de toekomst weer meedoen met andere winacties! Liefs, Louise xx

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.