Winactie: Maak kans op een Bakvorm van Dille & Kamille

by Louise

bakvorm comprSinds de eerste post op mijn blog op 29 mei 2014 zijn er inmiddels ruim 10.000 kijkers geweest. Tijd voor een feestje in de vorm van deze winactie. Dille & Kamille heeft een leuke bakvorm, of liever gezegd een waterbadvorm, ter beschikking gesteld om te verloten onder de belangstellenden. Met deze bakvorm kun je bijvoorbeeld deze gestoomde appel karamel cake maken. gestoomde appel karamel cakeBij Dille & Kamille is het dit jaar trouwens ook feest, zij vieren dit jaar hun 40-jarig bestaan. Gedurende 40 weken worden er in de winkels, de webwinkel en via de social mediakanalen allerlei activiteiten georganiseerd om het jubileum luister bij te zetten.

Dille en Kamille logo

Behalve deze bakvormen verkopen ze bij Dille & Kamille veel handige basics en hebbedingen voor huis, tuin en keuken, het liefst gemaakt van natuurlijke materialen. Je vindt er talloze kook- en bakspullen, kookboeken en keukentextiel, tafelkleden en veel servies. Maar ook houten speelgoed, tuingereedschap en badspulletjes. En niet te vergeten allerlei lekkers: ouderwets snoep, de eigen theelijn, biologische koffie, meer dan 70 keukenkruiden, pasta, olijfolie en nog veel meer.

Waterbadvorm

Woon je in Nederland of België en wil jij kans maken op deze waterbadvorm?

  • Laat onder dit blogbericht een reactie waarom je meedoet.
  • En/of like het bericht over deze winactie op Keukenatelier op Facebook.
  • Deze actie loopt van maandag 27 oktober 2014 tot en met vrijdag 31 oktober 2014 23:59 uur. Hierna zal een “random name picker”  één winnaar trekken. De winnaar krijgt hierna persoonlijk een email.

Wie weet krijg jij hem gratis thuisgestuurd!

Andere recept ideeën

7 reacties

kadootje 27 oktober 2014 - 11:43

nog nooit gehoord van een waterbakvorm, reden dus om het eens te proberen.
met het recept van jou blog zal dat zeker moeten lukken.
gefeliciteerd met je 10.000ste bezoeker

Antwoord
Inge 27 oktober 2014 - 15:29

Al wel eens gezien op kookprogramma op TV meestal op Britse kookprogramma’s. Dus ik wil dit nu ook wel eens proberen, maar heb nog nooit een vorm gevonden, nu dus misschien wel.
Met vriendelijke groeten
Inge

Antwoord
Jacobiene 28 oktober 2014 - 17:38

Wat een leuke winactie…met een voorwerp waar ik nog nooit eerder van heb gehoord. Het lijkt wel een beetje op een wonderpan, maar dan zet je hem dus in ‘t water. Ja..wie wil dat nu niet graag proberen, bij deze mijn poging! 🙂

Antwoord
Altine 28 oktober 2014 - 18:06

Super dat je zoveel mensen een plezier doet met je blog. Ik geniet telkens weer van je mooie plaatjes bij de recepten! Ziet er profi uit!

Antwoord
Silvia 30 oktober 2014 - 07:30

De waterbadvorm, die is nieuw voor mij, maar ben wel erg nieuwsgierig en zou graag mijn vrienden ermee verassen tijdens het volgende etentje. Wat een lekker recept heb je er trouwens bij gepubliceerd! Meerdere trouwens op je blog, je tartelettes staan dan iig ook nog op mijn lijstje om zeker te maken.

Antwoord
Regine 30 oktober 2014 - 21:06

Gefeliciteerd Louise met zoveel belangstelling, je straalt het ook uit, zoveel plezier heb je er in, en ook de mooie foto’s mogen er zijn!

Antwoord
Kruidenmagazijn.nl 22 februari 2015 - 16:22

Leuk zo’n winactie en een mooi blog! Als je wilt, stellen wij ook wat ter beschikking, bijvoorbeeld een pakket kruiden, thee of kruidenthee.

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.