asperge plaattaart zijkant | KeukenAtelier

Asperge plaattaart met Tante Fanny

by Louise

asperge plaattaartVandaag is het de eerste woensdag van alweer een nieuwe maand. Tijd dus voor een lekker recept met bladerdeeg. Sinds een paar maanden maak ik in samenwerking met tante Fanny maandelijks een recept met hun koelverse bladerdeeg. Dit kunnen zowel hartige als zoete gerechten zijn, zoals je hier kunt zien. Vandaag is het de beurt aan deze lekkere plaattaart met asperges. Sommigen van jullie kennen dit recept misschien al, want ik heb dit recept vorig jaar ook gemaakt. Aangezien het relatief korte aspergeseizoen weer is aangebroken kunnen we nu weer volop genieten van deze veelzijdige groente. Met deze plaattaart kun je weer op een hele andere manier genieten van het welbekende witte goud. Het recept voor deze heerlijke asperge plaattaart kun je hier lezen.

Veel plezier en eet smakelijk!

Andere recept ideeën

1 reactie

Claudia 3 mei 2017 - 19:31

Heerlijk recept! Een blijvertje hier thuis.

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.