Algemene voorwaarden webshop

by Louise

Algemene voorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling in de webshop accepteert u deze algemene voorwaarden.

Bestelling en levertijd

U plaatst de bestelling in de webshop. Van deze bestelling ontvang u een orderbevestiging per e-mail. De artikelen worden na betaling binnen twee werkdagen verzonden, indien op voorraad. Mocht na bestelling blijken dat een artikel onverhoopt niet (meer) leverbaar is, dan zal dit per e-mail aan u medegedeeld worden. Indien deze tijdelijk niet leverbaar is kunt u de bestelling afwachten. Indien het artikel langere tijd of helemaal niet leverbaar is kunt u vervangende artikelen voor een gelijk orderbedrag bestellen of de bestelling annuleren. Mocht u in dit laatste geval al betaald hebben dan zal het bedrag binnen 5 werkdagen op uw rekening worden overgemaakt.

Uw bestelling wordt verstuurd via PostNL tegen de verzendtarieven van PostNL. KeukenAtelier.com is niet aansprakelijk voor verzendingen die niet aankomen of beschadigen tijdens transport, tenzij verzekerd verzonden (mogelijk op verzoek).

Prijzen

Alle prijzen zijn in Euro’s en inclusief 21% BTW.

Retouren

Wij doen er alles aan om u de gewenste bestelling te leveren. Mocht de bestelling desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. De artikelen dienen ongebruikt en in originele staat retour te worden gestuurd. Kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper. Graag ontvangen wij een mail over uw retourzending, indien mogelijk met opgaaf van reden. Na ontvangst van de artikelen vindt terugbetaling van de artikelen plaats binnen 5 werkdagen. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

Bent u niet tevreden? Stuur dan even een e-mail. (dit deel is verwijderd)

Privacy

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor afhandeling van de order en zullen niet worden doorgegeven of verkocht aan derden.

Aansprakelijkheid

KeukenAtelier.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die na levering, door gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons geleverde producten of door welke andere oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan de zaken van de koper, aan kopers’ gezinsleden, aan zaken van kopers’ gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden.

De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, de juistheid of de inhoud van deze informatie. KeukenAtelier.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van onjuiste of onvolledige informatie in haar website.

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands Recht van toepassing.

info@keukenatelier.com

Kamer van Koophandel nr. 67605753
BTW nr. NL173815005B01